header.jpg

RODO

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Respektując przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:

  1. Dane osobowe przetwarzamy w celach związanych z działalnością (ADO )Administratora Danych Osobowych, czyli:

    1. w związku z realizowanymi umowami, bądź do czynności podejmowanych na rzecz ich zawarcia (zgodnie z art. 6 ust 1 lit b) RODO)

    2. w związku z uzasadnionym interesem Spółki – do kontaktów dotyczących złożonych ofert oraz innych działań, na podstawie art. 6 ust 1 lit f) RODO

    3. do kontaktów marketingowych i handlowych – za zgodą osób których dane dotyczą, zgodnie z art. 6 ust 1 lit a) RODO lub na podstawie uzasadnionego interesu ADO

    4. do celów rekrutacyjnych – na podstawie udzielonej zgody (art. 6 ust 1 lit a) RODO)

  2. Odbiorcą danych mogą być podmioty świadczące na rzez Administratora Danych Osobowych usługi informatyczne lub inne, ale jedynie w związku z prowadzoną działalnością ADO, w celach służących realizacji zawartych umów bądź zleceń, na podstawie wyraźnego polecenia ADO i zgodnie z przepisami prawa.

  3. W związku z działalnością Spółki na skalę międzynarodową, może się zdarzyć przekazanie danych do państwa trzeciego, na zasadach opisanych w Rozdziale V RODO.

  4. Informujemy o prawie dostępu, poprawiania i uzupełniania podanych danych, przenoszenia danych, żądania ograniczenia przetwarzania oraz żądania usunięcia danych (jeżeli na Administratorze nie ciąży obowiązek ich posiadania).

  5. Jeżeli została udzielona zgoda na przetwarzanie danych, można ją w każdej chwili odwołać pisząc na adres biuro@pandq.pl , co nie będzie miało wpływu na legalność przetwarzania przed wycofaniem zgody.

  6. Informujemy o prawie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, jak również do wniesienia skargi do organu nadzorczego, jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  7. Administratorem Danych Osobowych (ADO) jest: P&Q sp. z o.o. ul. Króla Zygmunta Augusta 24, 15-136 Białystok (podlaskie), KRS 0000823706, REGON 385319708, NIP 5423392346

Contact

P&Q

ul. Króla Zygmunta Augusta 24

15-136 Białystok (Poland)

Get in Touch